Har du levet før ?
Hvem var du da?

www.euroastro.com

Reinkarnation - sjælevandring


Doktor Aseem Singh ved New Delhi-universitetet og hans fantastiske reinkarnaskop fortsætter at gøre succes over hele verden.
Har du følt dig bekendt på pladser hvor du bevislig aldrig har vært ?

Har du drømt om pladser som føles naturlig kendt i drømmen men ikke i våget tilstand ?

Har du personlighedstræk eller evnen som ikke kommer fra dine forældre og heller ikke går at forklare med påvirkning fra andre ?

Har du fobier som ikke går at forklare ?

Har du følt dig trukket til nogle specielle omegn eller en speciel tidsepoke ?

Har du oplevet at du følt for nogen sådan, at de har truffet hinanden før, men de ikke har det ?

Om du kan svare "ja" til en eller flere af disse spørgsmål, kan det ha sin oprindelse i latente hukommelser fra tidligere liv. Tanken om reinkarnation (sjælevandring) findes i en eller anden form i alle religioner. Enten som et evigt liv eller som et periodisk igenkommende liv.

Bevis

Dr. Aseem Singh har fundet bevis for at de fleste mennesker har levet før, ikke bare en gang men mange mange ganger. Han har studeret dette fænomen i mange kulturer og fundet at det overalt findes mennesker som mere eller mindre husker fragment (og ibland mere) af sine tidligere liv.

Han har blandt andet vært hos bjergsfolk i Himalaya, hos sydamerikanske indianer, hos egyptiske stammer i ørkenen, og han har også studeret gamle europæiske vidnesbyrd fra mange århundreder, blandt andet fra hekseepoken på 1600-tallet.

Overalt fandt han lignende historier om mennesker som ved at de har levet før. Han er selv medial og kan se både framad og bag i tiden. Han har lært sig hvordan man forsætter sig i et medialt tilstand og får kontakt med åndeverden.


Hvad du får:

Han kan se mange menneskers liv bag i tiden om han bare sætter sig ind i den personens liv. Han kan også se hvem du har vært i tidligere liv og fortælle om hvad du har oplevet. Sådan går det til:

Du fylder nedenstående kupon ud.

Efter bestillingen tager det cirka to til tre uger før han er klar. Under denne tid har han, når inspirationen faldt på, valgt ud tre af dine mest interessante eller spændende eller dramatiske tidligere liv under de seneste tusind åren. Længere tilbage er vanskelig at se.

Når han mediterer taler han ind hvad han har oplevet på bånd. Han gør det på hindi som er hans modersmål. Siden har vi en flink medarbejder som hedder Tatjana Litvinov. Hun har en skandinavisk far og tilsammen med en anden medarbejder lydder de til båndet, oversetter det til dansk og skriver det ned. Det som du så får er ca 8-12 A4-sider.


Billigt og nemt:

Så du er velkommen at fylde kuponen neden ud. Vi har kun en betingelse. Der findes (men ikke mange) mennesker der er så at sige "nyfødt", og altså ikke har levet før, eller levet vældig få eller uinteressante liv. Det findes også mennesker, hvis liv af en eller anden grund er vanskelig at se. Hvis du tilhør nogen af disse, kan vi ikke gøre nogen analyse, og da koster det selvfølgelig heller ingen ting. Hvis det skulle være sådan, vil du høre fra os og få vide grunden. Vi kan altså ikke garantere leverance.

Men hvis vi gør en analyse, sender vi svaret til dig som et almindelig brev, sammen med en regning på 499,- DKK, med betalingsfrist på to uger efter det at du fået brevet. Prisen inkluderer alt.

Bestilling

JA, TAK,
send mig så hurtig som mulig Dr. Singhs personlige REINKARNASKOP som handler om mine forrige liv, ifølge ovenstående tilbud.
Svaret kommer per post sammen med en regning på totalt DKK 499,- som skal betales senest to uger efter at jeg har modtaget brevet

- Hvordan kan de være så billig?
- Vi arbejder i flere lænder og har valgt at ha hovedkontoret i et lavprisland, Estland.
Her har vi lavere porto, løn, skatter, leveomkostninger m.m. og dette fører til at vi kan holde højere kvalitet til en lavere pris.
Desuden ger vi garanti: 100% tilfreds eller pengene tilbage.

For- og efternavn: Løbende tekstbane = Skriv så langt som du vil)
Fuldstændig adresse med postnr: (Skriv så langt som du vil)
Hvis du har nogen spørgsmål eller problem som du vil at Dr. Singh skal se nærmere på, skriv det her.
Telefon:
E-mail adresse:
Fødselsted:


Fødselsdato:
(dag / mån 19 .. ):
/ 19 Klokkeslæt: (hvis du ved det)

Din mors fødselsdato: (hvis du ved det).
(dag / mån 19 .. ):
/ 19

Din placering i søskendeflokken da du vokset op:
(Som søskende tælles hel- halv- eller adoptivsøskende som du har boet sammen med i mindst fem år.)
ingen søskende mellomplacering
ældst yngst har tvilling

Pris:


Ikke tvil!
Du vil bli helt tilfreds !!
Leveringstid ca 3-6 uger. (Kommer an på Dr. Singhs inspirationsperioder.) I brevet findes en regning som du har yderligere to uger efter leverancen på dig at betale.


European Astro Center
Vesterbrogade 208-BBC-25, DK - 1800 Frederiksberg, Danmark
Huvudkontor: Peap Kast 3744, EE - 10508 Tallinn, Estland,
Telefon: +372 5011029
Kontaktperson: Rolf Ekberg , e-mail: info@euroastro.com
©Copyright 2011 by European Astro Center
Dr. Aseem Singh
Astrolog Dr. Aseem Singh

Andre interessante links:

Dit personlige horoskop
En smugkig ind i din fremtid !!

Personlighedstest
Hvem er du egentlig?
Hvilket indtryk gør du på andrw?

Vil du blive 100 år?
Leve længere og sundere!
Test dine evner!

Læs spændende historier om
Dr. Singhs
krystallkugle
(Som er på billedet ovenfor)

Ændre sprog: