Har du levd før ?
Hvem var du da?

www.euroastro.com

Reinkarnasjon - Sjelevandring


Doktor Aseem Singh ved New Delhi-universitetet og hans fantastiske reinkarnaskop fortsetter å gjøre suksess over hele verden.
Har du følt deg kjent på plasser hvor du beviselig aldri har vært ?

Har du drømt om plasser som føles naturlig kjent i drømmen men ikke i våket tilstand ?

Har du personlighetstrekk eller evnen som neppe kommer fra dine foreldre og heller ikke går å forklare med påvirkning fra andre ?

Har du fobier som ikke går å forklare ?

Har du følt deg trukket til noe spesielt område eller en spesiell tidsepoke ?

Har du opplevd at du følt for noen slik, at dere har treffets før, fast dere ikke har det ?

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse spørsmålene, kan det ha sin opprinnelse i latente hukommelser fra tidligere liv. Tanken om reinkarnasjon (sjelevandring) finnes i en eller annen form i alle religioner. Enten som ett evig liv eller som ett periodisk igjenkommende liv.

Bevis

Dr. Aseem Singh har funnet bevis for at de fleste mennesker har levd før, ikke bare en gang men mange mange ganger. Han har studert dette fenomen i mange kulturer og funnet at det overalt finnes mennesker som mer eller mindere husker fragment (og iblant mer) av sine tidligere liv.

Han har blant annet vært hos fjellfolk i Himalaya, hos søramerikanske indianere, hos egyptiske stammer i ørkenen, og han har også studert gamle europeiske vitnesbyrd fra mange århundreder, blant annet fra hekseepoken på 1600-tallet.

Overalt fant han liknende fortellinger om mennesker som vet at de har levd før. Han er selv medial og kan se både fremad og bak i tiden. Han har lært seg hvordan man forsetter seg i ett medialt tilstand og får kontakt med åndeverden.


Hva du får:

Han kan se mange menneskers liv bak i tiden om han bare setter seg inn i den personens liv. Han kan også se hvem du har vært i tidligare liv og fortelle om hva du har opplevd. Sånn går det til:

Du fyller i nedenstående kupong.

Etter bestillingen tar det omlag to til tre uker før han er klar. Under denne tid har han, da inspirasjonen falt på, valgt ut tre av dine mest interessante eller spennende eller dramatiske tidligare liv under de seneste tusen åren. Lengre tilbake er vanskelig å se.

Da han mediterer snakker han inn hva han har opplevd på bånd. Han gjør det på hindi som er hans modersmål. Siden har vi en flink medarbeider som heter Tatjana Litvinov. Hun har en norsk pappa og sammen med en svensk-russisk-indisk dame lytter de til båndet, oversetter det til norsk og skriver ned det. Det som du så får er ca 8-12 A4-sider..


Billig og enkelt:

Så du er velkommen til å fylle kupongen nede ut. Vi har bare en betingelse. Det finnes (men ikke mange) mennesker som er så å si "nyfødt", og altså ikke har levd før, eller levd veldig få eller uinteressante liv. Det finnes også m&ennesker, hvis liv av en eller annen grunn er vanskelig å se. Hvis du tilhører noen av disse, kan vi ikke gjøre noen analyse, og da koster det selvfølgelig heller ingen ting. Hvis det skulle være sånn, vil du høre fra os og få vite årsaken. Vi kan altså ikke garantere leveranse.

Men om vi gjør en analyse, sender vi svaret til deg som ett vanlig brev, sammen med en rekning på 499,- NOK, med betalingsfrist på to uker etter det at du fått brevet. Prisen inkluderer alt.

Bestilling

JA, TAKK,
send meg så hurtig som mulig Dr. Singhs personlige REINKARNASKOP som handler om mine forrige liv, ifølge ovenstående tilbud.
Svaret kommer per post sammen med en rekning på totalt NOK 499,- som skal betales senest to uker etter at jeg har imottatt brevet.

- - Hvordan kan dere være så billig?
- Vi arbeider i flere land og har valgt å ha hovedkontoret i ett lavprisland, Estland.
Her har vi lavere porto, lønn, skatter, levekostnader osv. og dette fører til at vi kan holde høyere kvalitet til en lavere pris.
Dessuten gir vi garanti: 100% fornøyd eller pengene tilbake.

For- og etternavn: Løpende tekstbane = Skriv så langt som du vil)
Fullstendig adresse med postnr: (Skriv så langt som du vil)
Hvis du har noen spørsmål eller problem som du vil at Dr. Singh skal se nærmere på, skriv det her.
Telefon:
E-mail adresse:
Fødested:


Fødselsdato:
(dag / mån 19 .. ):
/ 19 Klokkeslett: (om du vet)

Din mors fødselsdato: (om du vet).
(dag / mån 19 .. ):
/ 19

Din plassering i søskenflokken da du vokset opp:
(Som søsken telles hel- halv- eller adoptivsøsken som du har bodd sammen med i minst fem år.)
ingen søsken mellomplassering
eldst yngst har tvilling

Pris:


Ikke nøl!
Du kommer til å bli fornøyd !!
Leveringstid ca 3-6 uker. (Kommer an på Dr. Singhs inspirasjonsperioder.) I brevet finnes en rekning som du har ytterligere to uker etter leveransen på deg å betale.


European Astro Center
Majorstuen 17-1446, NO-0369 Oslo, Norway
Huvudkontor: Peap Kast 3744, EE - 10508 Tallinn, Estland,
Telefon: +372 5011029
Kontaktperson: Rolf Ekberg , e-mail: info@euroastro.com
©Copyright 2011 by European Astro Center
Dr. Aseem Singh
Astrolog Dr. Aseem Singh

Andre interessante links:

Ditt personlige horoskop
En smugkikk inn i din fremtid !!

Personlighetstest
Hvem er du egentlig?
Hvilket inntrykk gjør du på andrw?

Blir du 100 år?
Lev lenger og sunnere!
Test dine evner!

Les spennende historier om
Dr. Singhs
krystallkule
(Se bilden ovenfor!)

Endre språk: