Tror du på horoskop, Olga?

  Ja, men bara om det är personligt och gjort av en seriös, erfaren och professionell astrolog. Som doktor Singh t.ex.

Back

Svärje.se är en neutral, fri och obunden sajt och har ingenting med religiösa, politiska eller andra värderingar att göra. Namnet är valt för att det ska vara lätt att komma ihåg: Sverige uttalas ju just på det sättet.

Min målsättning är att tillhandahålla länkar som är praktiska, intressanta och trevliga, och jag vänder mig människor i alla åldrar som liksom jag har många intressen och är nyfikna på verkligheten av igår, idag och i framtiden.

Jag som har gjort sajten heter Rolf Ekberg och gjorde den från början till mig själv för att snabbt och enkelt kunna ta mig till sidor som intresserade mig.
Sen har den växt av bara farten och till min glädje är det många som använder den varje dag. Jag är också glad och tacksam för alla råd och tips som jag har fått av besökare på sidorna.
Man kan alltid bli bättre. Därför är jag tacksam för att höra din åsikt också. Förslag, frågor, beröm, utskällningar, tips, felanmälan, annonsförfrågningar, allt är välkommet. Om jag kan förbättra någonting så gör jag det.

Skriv till mig:
Namn och e-mail är frivilliga uppgifter, men jag kan naturligtvis bara svara om jag har kontaktuppgifter.


Namn
Email
Text


Rolf Ekberg
Tel: 00372 5011029

Djursjukhus Stockholm

Innebandy Stockholm